Heippa taas!
Lähdettiin Riikan soiton pyynnöstä heti sunnuntai-iltana Remin kasvattajalle hoitamaan koiria muutamaksi päiväksi.
Oli niin kamalan kylmä ettei lenkkeilystä oikein tahtonut tulla oikein mitään. Puistoilemassa käytiin edelleen säännöllisesti 10 koiran voimin.
Käytiin semmoisella lumisella mäellä juoksuttamassa koiria, suurinosa koirista juoksi innoissaan edes takaisin mäkeä ja pomppivat lumihangessa, mutta colliekolmikko, Lissu, Kira & Veera, vain hengailivat. Lissu ja Kira vuorotellen säestivät rasittavalla haukkumisella muiden säntäilyä. Yritettiin mäellä ottaa colliekuvaa kun kaikka värejäkin oli ja hyvä kuva muutaman yrityksen jälkeen tulikin, mutta todettiin kuvaa katsellessa, että kaikilla onkin korvat pystyssä, että sinitarraa se vaatii ja myöhemmin saatiinkin sitten oikein mainio colliekuva, jossa kaikilla on korvat alhaalla. (: 

Keskiviikkona sitten mentiin Riikalle yökylään kahdeksi yöksi.
Torstai aamuna mallikkaasti mentiin liki kaksi tuntia myöhässä moikkaamaan Lex-berniä!
Mukana olivat siis Lissu, Rem ja Rena + Lex.
Koirat kamalasti nauttivat kun saivat vapaana painella jäällä. Heitettiin narulelua ja narupalloa, jolle sitten jouduimme karun hukkumiskohtalon vuoksi pitämään hautajaiset.
Itse leikin Lexin kanssa paljon saadakseni siltä narulelun, tulosta ei tuottanut vaaniminen tai ninjahypyt sun muut, lopputuloksesta ei sitten tarvitse puhua. ;D
Oli kyllä todella mukavaa nähdä Lex pitkästä aikaa! Mahdollisimman pian uudestaan, joohan?
Vielä lopuksi pieni sarjakuva, joka varmasti kertoo paljon ;D

Täytynee vielä sanoa, että oikein mukava hiihtoloma oli! Seura oli ja tekemiset olivat mukavia. Heti ensi viikonloppuna taas kylään!